Biker’s pasta | Psihologie servicii
11 Jul

Biker’s pasta


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/rpsi3328/public_html/blog/wp-content/plugins/photo-galleria/photo-galleria.php on line 397

bikerVa mai amintiti de paharele din postul anterior? Alea de primira suport nou? Ei, acum se vor intrebuintate! Asa ca.. gatim!

Dar mai intai, cateva reguli ca sa iasa totul cat se poate de cool: mai intai, te “dai” prin oras cu motorul pana-ti fierbe capul in casca (eventual pana rezolvi ce aveai de rezolvat, dar nu neaparat). In tot timpul asta, te gandesti la ce-ai vrea sa mananci, pana simti ca stomacul tau se revolta si trage de ghidon spre prima shaormerie. No, sezi ma! Avem niste principii aici!

Intri tacticos in magazin si cumperi urmatoarele (le pui si-n casca, sa pari macho, cand tu de fapt ai uitat sa iei cos de langa casa de marcat):

 

  • prosciutto
  • ceapa si usturoi, ardei iuti
  • pasta de rosii (eu am nimerit cu capere, dar nu-i obligatoriu)
  • parmezan
  • paste integrale
  • smantana
  • patrunjel
  • vodca

..vin rosu nu cumperi, ca ai 😉

Ajungi acasa si .. arrrr!… Mii de tunete! N-ai cui da ingredientele, asa ca trebuie sa gatesti!

Pui carnea cu un pic de ulei de masline intr-o tigaie. Dupa vreo 5 minute adaugi ceapa si astepti sa devina aurie (ceapa). Intre timp, verifici vodca, sa fie buna. Pui sticla pe masa, langa tocatorul de legume si te apuci de tocat (ceapa e deja in tigaie, deci au mai ramas usturoiul, patrunjelul si ardeii iuti). Bun!

Torni usturoiul tocat in tigaie, pui si niste vodca (de data asta in tigaie) -nu multa, sa-ti ramana si tie cand te asezi la masa! 😉

Dai foc la toata combinatia si te rogi sa nu sune detectorul de fum sau vecina la usa.

oggyFeresti motanul care se uita demonic-pofticios la mancarea in flacari si adaugi pasta de rosii; lasi totul sa scada la foc mic. Cand a scazut combinatia din tigaie, pui un paharel de vodca (pentru tine) si in tigaie pui smantana. In 20 minute ar trebui sa fie gata sosul, asa ca arunci un ochi la pastele care fierb de zor.

Cand toate-s gata, asezi mancarea in farfurii, pui parmezan ras peste paste si apoi patrunjel.

Pui pe masa un paharel de vodca si un pahar de vin rosu – in caz ca intre timp a mai venit careva acasa.

A, da! Iti aduci aminte ca motociclistii adevarati beau vodca, asa ca reusesti sa-ti identifici farfuria dupa culoarea paharului.

Hai noroc!

biker's pasta

 

 

2 thoughts on “Biker’s pasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com