bogdan rotaruMa numesc Bogdan Rotaru, sunt psiholog licentiat cu drept de libera practica în domeniile psihoterapiei, psihologiei organizationale si psihologiei judiciare; licentiat în stiinte juridice, specializarea criminalistica.

Am lucrat ca specialist în detectia comportamentului simulat 7 ani (Institutul de Criminalistica) si sunt atestat ca trainer-formator al psihologilor specialisti poligraf din Politia Româna în cadrul firmei Lafayette Instrument, Israel.
Sunt formator de adulti acreditat de Ministerul Educatiei si Cercetarii (cod 241205), iar ca psiholog am licenta acordata de Colegiul Psihologilor din Romania, codul 01848.
De asemenea, ca psihoterapeut, am terminat formarea in terapie centrata pe persoana.
Sunt preocupat de domeniile profilingului psihologic, limbajului non-verbal, dezvoltarea inteligentei emotionale, dezvoltarea creativitatii.

Pe aceasta platforma virtuala va invit la discutii despre psihoterapie si comportamentul organizatiilor, totul insotit de mancare buna, gatita pentru ochii si de ce nu, pentru sufletele celor mai curiosi dintre voi. Mi-ar placea ca sesiunile de pregatire cu cei interesati de psihologie sa le tin intr-un restaurant si sa povestim in timp ce gatesc, dar asta se va realiza mai incolo…Luati-o ca pe o promisiune 🙂

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *